Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal


Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental framing-art.ro, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele noastre.


Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.


Cine suntem și cum ne puteți contacta

framing-art.ro este denumirea website-ului detinut de SC FRAMING ART SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în sat Valea Voievozilor, comuna Razvad, strada Preot Goglea nr. 117, judetul Dambovita, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J15/1187/17.11.2005, cod unic de înregistrare fiscală 18141045. În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.


Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele dvs cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs astfel:


Cand va creati un cont framing-art.ro, ne transmiteti adresa de e-mail, telefonul, numele si prenumele;

Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum produsul dorit, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, etc.

Cand completati formularul de contact al Site-ului

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.


Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele dvs cu caracter personal in urmatoarele scopuri:


1. Pentru prestarea serviciilor framing-art.ro in beneficiul dvs

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

- Crearea si administrarea contului in cadrul website-ului framing-art.ro;

- Raspunsul la mesajele dumneavoastra din din rubrica Contact cu privire la orice intrebare sau cerere de oferta;

- Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;

- Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;

- Returnarea produselor conform prevederilor legale;

- Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;

2. Pentru Marketing

- Intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs prealabil, exprimat prin bifarea casutei "Doresc sa primesc oferte de marketing" in momentul in care ati creat contul pe website-ul framing-art.ro

- Modificarea setarilor din contul de client in sectiunea "Contul meu -> Setari profil";

- Contactarea framing-art.ro folosind sectiuna contact.

3. Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Aceste pot include:

- Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor website-ului framing-art.ro fata de atacuri cibernetice;

- Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;

De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Procesul de achizitie on-line

Prin inițierea procesului de achiziție din cadrul magazinului fizic Galeria Framing Art Targoviste conform prevederilor legale se impune furnizarea anumitor date cu caracter personal, constând în:

nume si prenume;

adresa

telefon

In cazul achiziționării de produse prin intermediul platformei online : https://framing-art.ro fi solicitate date precum:

adresa de email

nume si prenume;

adresa

telefon

Menționăm că în situația trasmiterii comenzii prin platforma https://framing-art.ro în funcție de opțiunea clientului, plata se poate realiza online cu card (card personal sau al societății cumpărătoare), în condiții de deplină securitate prin intermediul EuPlătesc.ro este un serviciu oferit de către EuroPayment Services s.r.l , companie specializata în furnizarea de servicii de integrator de soluţii de e-commerce şi procesator de tranzacţii online cu carduri bancare.

În acest sens, vor fi prelucrate de cărte parteneriul nostru noștrii informații privind: numărul cardului, data expirării cardului, codul CVV, precum și informații privind facturarea (adresa).

Pentru mai multe informatii privind modul de procesare a platilor realizat de partenerul nostru va rugam sa parcurgeti sectiunea https://www.euplatesc.ro/politica-de-confidentialitate.php.

Pentru mai multe informații privind modalitatea de achizitionare a produselor prin intermediul platformei online vă rugăm să parcurgeți secțiunea de Termeni și Condiții.

Datele furnizate de către dumneavoastra trebuie să fie reale, corecte şi actualizate. Sunteti astfel responsabil pentru datele pe care le furnizezi în cadrul Site-ului, atât faţă de noi, cât şi faţă de orice terţ care ar putea fi prejudiciat prin furnizarea datelor incorecte.

Formularul de contact

În situația în care doriți să intrați în contact cu noi sunt prelucrate date cu caracter personal precum:

nume si prenume

adresa email

orice alte informații /detalii pe care le furnizați in cadrul mesajului.